VERZENDING & LEVERING 
Als ik het totaalbedrag heb ontvangen, probeer ik het product zo snel mogelijk op de post te doen. U kunt de bestelling dan 1-3 werkdagen na aankoop verwachten. 
De producten worden zorgvuldig verpakt en standaard verzonden met de gewone post. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. 
Lotusmermaid is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Lotusmermaid behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten. 
 

ANNULEREN & RETOURNEREN 
Wil u uw bestelling annuleren dan kunt u dit per e-mail doorgeven: info@lotusmermaid.nl. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden en hoe u bereikbaar bent, zodat we zo snel mogelijk de juiste acties kunnen ondernemen. 
Als klant heeft u gedurende 14 dagen het recht om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en ongedragen retour ontvangen is. U krijgt dan het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het retourneren van artikelen is geheel op eigen risico van de klant. 
Uitzonderingen hierbij zijn: 
- Speciaal voor u gemaakte producten. 
- Producten die zijn gedragen. 
- Oorbellen om hygiënische redenen. 
- Sale artikelen. 

© 2016 - 2024 Lotusmermaid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel