Ik weet nog goed dat ik op 3 jarige leeftijd met een rood hoofd voor de spiegel zat bij de juwelier. Eigenlijk vonden m'n ouders mij te jong, maar na heel veel vragen (ik vroeg verder namelijk nooit wat) mocht ik eindelijk échte oorbellen laten schieten. Sindsdien gaat er bijna geen dag voorbij zonder het dragen van sieraden en is het maken van sieraden mijn (uit de hand gelopen) hobby geworden. 

Toen mijn interesse in edelstenen ontstond, ben ik deze gaan verwerken in sieraden. Ik begon in 2015 met het maken van malakettingen en in de loop der tijd werden de ontwerpen steeds diverser. Nu bestaan de collecties uit verschillende soorten sieraden, waarbij ik mij laat verrassen door de ideeën die spontaan in mij opkomen, veelal geïnspireerd door de natuur.

Bij het ontwerpen van de sieraden kies ik de (edelsteen)kralen zorgvuldig uit en bereid ik ze voor op wat ik ervan ga maken. Ik hoop dat die liefde voelbaar is wanneer het sieraad wordt gedragen. Tijdens het proces geef ik inspirerende intenties mee aan de onderdelen. Elke kraal krijgt een specifieke eigenschap door middel van een woord wat op dat moment in mij opkomt, zoals liefde, kracht, acceptatie etc. Die verschillende intenties maken de sieraden speciaal en geven het een uniek karakter.

Met de sieraden van Lotusmermaid hoop ik anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun verborgen kwaliteiten te (her)ontdekken. Want alles waar jijzelf naar verlangt is mogelijk, als je je eigen kwaliteiten durft in te zetten!

X Nalin

 

© 2016 - 2023 Lotusmermaid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel