ALGEMENE VOORWAARDEN

 

BETALING
Het vermelde orderbedrag dient overgemaakt te worden op het te ontvangen rekeningnummer.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Na je bestelling krijgt u per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/ de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling.

VERZENDING & LEVERING
Als ik het totaalbedrag heb ontvangen, probeer ik het product zo snel mogelijk op de post te doen. U kunt de bestelling dan 1-2 werkdagen na de dag van verzending verwachten.
De producten worden zorgvuldig verpakt en standaard verzonden met de gewone post. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant.
Lotusmermaid is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Lotusmermaid behoudt het recht de bestelling te cancelen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.


PRIVACY DISCLAIMER
Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door u ingevoerde gegevens. Via verschillende formulieren op www.lotusmermaid.nl worden bezoekers gevraagd hun persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor communicatie tussen lotusmermaid en de desbetreffende bezoeker. Wij zullen de door jouw ingevoerde gegevens nooit aan derden verstrekken, tenzij wij daartoe wettelijk worden verplicht. Wel gebruiken wij jouw gegevens om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en/of om je schriftelijk te informeren over onze activiteiten. Als je hier geen prijs op stelt, dan kun je contact opnemen.
 Deze privacy verklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links op www.lotusmermaid.nl kunnen worden bezocht. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor de privacy, praktijken, of de inhoud van deze websites. Lotusmermaid behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy verklaring.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 Lotusmermaid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel